Co. van het de Automatiseringsmateriaal van Shenzhenshengxin, Ltd.

Maak de Druk en de Verpakking Intelligenter, Gemakkelijker, Efficiënter.

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis

Shenzhen Shengxin Automation Equipment Co., Ltd.

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Shenzhen Shengxin Automation Equipment Co., Ltd. certificaten
China Shenzhen Shengxin Automation Equipment Co., Ltd. certificaten
Dank voor uw e-mail. Een succesvolle commissie dankt u. Wij zijn gelukkig met de printer en de diensten van M. Chen. Een goed vloeit deze week voort.

—— David Day

Wij hebben altijd het samenwerken met Shengxin-Automatisering drie jaar. De goede kwaliteit en rendabel is de reden waarom wij dit bedrijf kiezen.

—— Anastasia Nasibullina

Goede kwaliteit, snelle reactie en de dienst op tijd. Wij houden van doend zaken met Shengxin.

—— Steven

Shenzhen Shengxin Automation Equipment Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6
Shenzhen Shengxin Automation Equipment Co., Ltd. Shenzhen Shengxin Automation Equipment Co., Ltd. Shenzhen Shengxin Automation Equipment Co., Ltd. Shenzhen Shengxin Automation Equipment Co., Ltd. Shenzhen Shengxin Automation Equipment Co., Ltd. Shenzhen Shengxin Automation Equipment Co., Ltd.
Fabrieksgebouw De ontvangstafdeling Kantoor De vergaderzaal en de toonzaal Opleiding DE WORKSHOP

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Wereldwijd
Merken : Shengxin
Aantal werknemers : 110~120
Jaarlijkse omzet : $6,000,000-$7,000,000
Opgericht Jaar : 2000
Export pct : 50% - 60%

Co. van het de Automatiseringsmateriaal van Shenzhenshengxin, Ltd is een high-tech onderneming. Met meer dan tien jaar ontwikkelings, is Shengxin een belangrijke fabrikant en een exporteur van het hoge materiaal van de einddruk geworden.

 

Wij concentreren ons bij de ontwikkeling en het onderzoek, vervaardiging, en de marketing van hoge de drukmachine van het eind automatische scherm, hete het stempelen foliemachine, de machine van de kappenassemblage, de machine van de hitteoverdracht, compensatiemachine en etiketteringsmachine. Deze producten worden hoofdzakelijk gebruikt voor de druk op de ronde oppervlakte, ovale oppervlakte en vlakke oppervlakte met het substraat van plastiek, glas, ceramisch, houten en metaal. De toepassingen omvatten de van de van het wijnverpakking, Detergens en persoonlijke verzorging producten, kosmetische, medische verpakking, enz. Wij bezitten een professioneel R&D-team, dat zeer van samenwerking met het R&D-instituut van Tsinghua-Universiteit vriendelijk om het visuele opsporingssysteem houdt te ontwikkelen wat de QC efficiency verbeteren.

 

De kwaliteit en de dienst zijn de hoogste zorg. om de kwaliteit te controleren, keuren wij de machine van de vooruitgangsvervaardiging van Japan en het Duits goed. De belangrijkste onderdelen van onze drukmachine worden ingevoerd uit Japan, het Duits en de V.S. om de kwaliteit te verzekeren, hebben Ce en ISO9001: 2008 certificaten. Wij zorgen ervoor dat de kwaliteit de behoeften van de klant door strikte kwaliteitsbewaking tevredenstelt. Nu worden onze producten uitgevoerd naar meer dan 40 landen. Wij hebben internationaal het genieten van van hoge reputatie in drukmarkt in eigen land en.

 

Onze opdracht moet de druk en de verpakking Intelligenter maken, gemakkelijker, efficiënter.

 

Onze visie moet een hoogste leverancier van drukmateriaal en leverancier van de dienst zijn.

 

shengxin het product list.pdf van automatiseringsprinters

Contactgegevens
Shenzhen Shengxin Automation Equipment Co., Ltd.

Contactpersoon: Miss. Vicky

Tel.: +8613927494762

Fax: 86-755-27178088

Direct Stuur uw aanvraag naar ons